Vergroot je impact op de wereld!

Ten Stripes helpt mensen met goede ideeën om een nog grotere impact op de wereld te maken. Wij dragen namelijk graag een steentje, of eigenlijk een gigantische steen, bij. Daarom investeren wij 20% van onze tijd in projecten die zich richten op een betere wereld en die wij belangrijk vinden.

Dit doen we met The Impact Project: een project waarin we met verschillende bedrijven in drie stappen zorgen dat jóuw initiatief meer effect heeft.

Stap 1: de juiste boodschap

Wat is jouw verhaal en wat maakt jou uniek? Door middel van een strategische sessie gaan we samen met jou op zoek naar de USP’s en merkbeloftes van je bedrijf.

Stap 2: maak impact

Hoe breng je jouw boodschap naar buiten en hoe bereikt deze boodschap de juiste mensen? Met het team van Ten Stripes ga je de customer journey invullen, zodat alle content die je maakt en naar buiten brengt relevant is voor jouw doelgroep.

Stap 3: meten is weten

Proberen, aanpassen, bijwerken, weer experimenteren. Dat gaan we doen met die content die je maakt op basis van je merkbelofte, USP’s en customer journey. Zo blijf jij goed in gesprek met je doelgroep.

Aanmelden

Heb jij een goed concept waar de wereld beter van wordt? Wil jij echt impact maken en de wereld een stukje beter maken, maar heb je wel hulp nodig bij je communicatie? Oftewel: denk je dat jouw bedrijf perfect zou zijn voor The Impact Project? Meld je dan via onderstaand formulier aan. Binnen 24 uur heb jij een appje van ons met meer info.