Vergroot je impact op de wereld!

Ten Stripes helpt mensen met goede ideeën om een nog grotere impact op de wereld te maken. Wij dragen namelijk graag een steentje, of eigenlijk een gigantische steen, bij. Daarom investeren wij 20% van onze tijd in projecten die zich richten op een betere wereld en die wij belangrijk vinden.

Dit doen we met The Impact Project: een project waarin we met verschillende bedrijven in drie stappen zorgen dat jóuw initiatief meer effect heeft.

Stap 1: de juiste boodschap

Wat maakt jouw uniek? Dat gaan we uitzoeken! Door middel van een strategische sessie gaan we samen met jou op zoek naar de kernwaarden van je bedrijf. Maar ook naar de USP's, de (lange termijn) doelen, de belangrijkste persona en natuurlijk je why.

Stap 2: maak impact

Hoe breng je jouw boodschap naar buiten en hoe bereikt deze boodschap de juiste mensen? Om daar antwoord op de geven gaan we samen je customer journey invullen en jouw verhaal op papier zetten. Hiermee zorgen we ervoor dat alle content die je maakt en naar buiten brengt relevant is voor jouw doelgroep.

Stap 3: meten is weten

Proberen, aanpassen, bijwerken, weer experimenteren. Dat gaan we doen met die content die je maakt in combinatie met een volledig ingericht data dashboard. Zo blijf jij goed in gesprek met je doelgroep en kun je bijsturen waar nodig, mét onderbouwing.

Aanmelden

Heb jij een goed concept waar de wereld beter van wordt? Wil jij écht impact maken en de wereld een stukje beter maken, maar heb je wel hulp nodig bij je communicatie? Oftewel: denk je dat jouw bedrijf perfect zou zijn voor The Impact Project? Meld je dan via onderstaand formulier aan. Binnen 24 uur heb jij een appje van ons met meer info.