Vergroot je impact op de wereld!

Ten Stripes helpt mensen met goede ideeën om een nog grotere impact op de wereld te maken. Wij dragen namelijk graag een steentje, of eigenlijk een gigantische steen, bij. Daarom investeren wij een deel van onze tijd in projecten die wij belangrijk vinden en die zich ook nog eens richten op een betere wereld.

Dit doen we met The Impact Project: een project waarin we er in drie stappen voor zorgen dat jíj meer impact op de wereld maakt.

Stap 1: de juiste boodschap

Wat is jouw verhaal en wat maakt jou uniek? Door middel van een strategische sessie gaan we samen met jou op zoek naar de USP’s en merkbeloftes van jouw bedrijf en jouw product waarmee je impact gaat maken.

Stap 2: maak impact

Hoe breng je jouw boodschap naar buiten en hoe bereikt deze boodschap de juiste mensen? Met het team van Ten Stripes ga je de customer journey invullen, zodat alle content die je maakt en naar buiten brengt impact maakt.

Stap 3: meten is weten

Proberen, aanpassen, bijwerken, weer experimenteren. Dat gaan we doen met die content die je maakt op basis van je merkbelofte, USP’s en customer journey. Zo blijf jij goed in gesprek met jouw doelgroep.

Aanmelden

Heb jij een goed concept waar de wereld beter van wordt? Wil jij echt impact maken en de wereld een stukje beter maken, maar heb je wel hulp nodig bij je communicatie? Oftewel: denk je dat jouw bedrijf perfect zou zijn voor The Impact Project? Meld je dan via onderstaand formulier aan. Binnen 24 uur heb jij een appje van ons met meer info.