Manifest: marketing 3.0.

Ten Stripes maakt marketing.

Dat maakt ons niet uniek. Het werk dat wij samen met onze klanten maken, doet dat wel. Wij maken marketing zonder te denken in online, offline, groot of klein. Marketing zonder buzzwords. Of is dat ook een buzzword?

Marketing die relevant is voor jouw klanten. En marketing die recht uit de kern van jouw bedrijf komt. Duurzaam zonder geitenwollensokken. Dát maakt Ten Stripes marketing.

Waar staan wij voor?

Een duurzaam karakter

Marketing zonder opdrachtgever, uitwerker, klant of leverancier. Marketing met een duurzaam karakter door een samenwerking die lang meegaat. En natuurlijk met een visie die past bij de gedachte van De Nieuwe Economie. Samen werken aan strategie, elkaar adviseren over de uitwerking, ondersteunen bij het maken en leren hoe je het zelf kan doen.

De ideale sparringpartner

Marketing maken die altijd past bij de nieuwste ontwikkelingen en toekomstvoorspellingen. Een autoriteit zijn in kennis, een vriend in het delen daarvan en een sparringpartner bij het toepassen.

Gelukkige medewerkers = gelukkige klanten

Werken met plezier en geïnspireerd en gemotiveerd aan de slag gaan. Tevreden medewerkers als doel stellen en ze overladen met happiness en werkgeluk. Want zij zorgen voor de tevreden klanten.

Marketing zelf doen, als je dat wilt…

Marketing die jou leert om het zelf te doen zonder de essentie van je bedrijf te verliezen. Je de kans geven om te groeien, met de juiste extra handjes en extra dosis inspiratie.

Jouw doelen zijn onze doelen

Wij willen jouw bedrijf leren kennen, móeten jouw bedrijf leren kennen. Want alleen zo maken we samen relevante content voor jouw klanten. Jouw succes is ons succes.

Quote over marketing

En nu concreet?