Zichtbare impact

Maak je impact meetbaar én zichtbaar

Iedereen heeft het tegenwoordig over impact. Maar wat is dat precies? En wat DOE je dan? En hoe maak je het meetbaar? Wat kan je doen om het zichtbaar te maken voor je belangrijkste betrokkenen (werknemers, klanten, partners, investeerders etc.)?

Als je je impact cijfers pasklaar hebt op basis van data en onderzoek. Heb je de mogelijkheid om daar transparant over te communiceren. Omdat het is op basis van onafhankelijk onderzoek, heb je altijd een oprecht en ijzersterk verhaal naar je achterban.

Oké. Wat kan jij vandaag doen om hier mee aan de slag te gaan?

Schrijf je in voor onze workshop>>

Co-creatie Alexander Impact x Ten Stripes

Wil je liever direct een niveau verder?

Met verder bedoelen we dat je direct aan de slag wil om je impact meetbaar en zichtbaar te maken. Deze drie smaken kunnen we je mee helpen:

Impactstrategie

Wat voor impact staat bij jou en jouw stakeholders boven aan de agenda? En hoe wil je die gaan bereiken? Van strategievorming tot implementatie, wij staan voor je klaar. Als basis kiezen we de Sustainable Development Goals (SDG's).

Impactcommunicatie

Werk jij met jouw organisatie aan een betere wereld en wil je jullie verhaal vertellen? Wij helpen je om jullie impact op de Sustainable Development Goals zichtbaar te maken! Jouw inspirerende verhaal maakt jouw collega's trots en laat je klanten zien wat jij doet voor een betere wereld!

Impactonderzoek

Om je impactverhaal ijzersterk en oprecht neer te zetten, helpen wij je om je impactresultaten te ontdekken en te vertellen op een manier die bij jouw organisatie past. Uiteraard ondersteunen we je ook om van de onderzoeksresultaten en van je negatieve impact te leren. Want we willen allebei nog meer positieve impact, toch?

Vraag een gesprek aan.

Onze Impact Marketeers helpen je graag met deze (complexe) materie. Vul het formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Ja, ik wil mijn impact inzichtelijk hebben